Reklama

Julita Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków. Pokazała, jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Ubiegłoroczna książka okazała się prawdziwym bestsellerem i sprzedała w nakładzie 50 000 egzemplarzy.

Teraz Autorka przedstawia nową książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie.  Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowy jogurt bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy. Odpowiadając napotrzeby czytelników, proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na dania bez polepszaczy i sztucznych barwników.

Wszystkie przetestowane we własnej kuchni i sfotografowane przez męża Jakuba.

W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na:

  • własne pieczywo,
  • drugie śniadanie do pracy i szkoły,
  • nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci,
  • desery dla łasuchów,
  • dania świąteczne.

 

 

Gdzie kupić

znak.com od: 29,52
Empik od: 34,49